Hem EVENT E-sportevent med några av Sveriges största e-sportprofiler på plats

E-sportevent med några av Sveriges största e-sportprofiler på plats

Publicerat av: Redaktionen

[EFTER PLUGGET] Köpcentret Kungsmässan i Kungsbacka, som har utsetts till Sveriges bästa Citygalleria 2017, arrangerar ett stort e-sportevent den 9-10 september.

På plats, på Kungsmässans stora eventyta Torget, kommer att finnas några av Sveriges största e-sportprofiler och det ges förstås möjlighet att utmana sina idoler och testa olika typer av spel.

E-sportevent med några av Sveriges största e-sportprofiler på plats

– På Kungsmässan försöker vi skapa mervärde till våra kunder bland annat genom att arrangera olika events. Nu är det första gången vi visar upp e-sporten, något som ju har vuxit något enormt under senare år.

Det känns jättespännande för oss att kunna ligga i framkant och samtidigt spegla våra besökares intressen, med alltifrån glaskonst, mat, mode och nu även med ett e-sportevent av hög kvalitet, säger Daniel Petersson, centrumchef på Kungsmässan.

Eventet pågår hela helgen och några av Sveriges mest namnkunniga profiler inom FIFA, CS, Cosplay, och streaming så som Youtube och Twitch kommer vara där för att spela och träffa sina fans. På plats finns bland andra Vlad Reiser, Emma ”Swebliss” Bliss, Marcus ”Delpan” Larsson, Robin ”Voltie” Takac och Hani ”Nimdra” Abbas, för att nämna några.

Besökare som vill kommer ha möjlighet att tävla mot sina idoler. Bland annat får man chansen att utmana Rasmus ”Rallegnaget” Nyström på FIFA17. ”Rallegnaget”, som representerar Göteborgsklubben Red Reserve, är en av Sveriges och därmed Europas mest lovande FIFA-spelare. Han vann Gothia E-sport 2017, som avgjordes i Lisebergshallen under Gothia Cup tidigare i år.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>