Skolon tilldelas kontrakt i ramavtalsupphandling med Stockholms Stad
Hem KOMMUNER Skolon har tilldelats kontrakt i ramavtalsupphandling med Stockholms Stad

Skolon har tilldelats kontrakt i ramavtalsupphandling med Stockholms Stad

Publicerat av: Redaktionen

Skolon AB (publ) har idag meddelats tilldelningsbeslut i en ramavtalsupphandling genomförd av Stockholms Stad innebärande att man avser teckna ett ramavtal med Skolon för åtkomst till Skolonplattformen och för inköp av digitala läromedel och skolverktyg.

Ramavtalet omfattar upp till 100 000 användarlicenser för lärare och elever i Skolonplattformen, samt möjligheten att via Skolonplattformen göra inköp av digitala läromedel och skolverktyg för Stockholms Stads skolor inom grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.

Skolon tilldelas kontrakt i ramavtalsupphandling med Stockholms StadAvtalsperioden sträcker sig från den 20 augusti 2022 och två år framöver med möjlighet till förlängning ytterligare två år med sammanlagt avtalstid på fyra år totalt.

Ramavtalet har inga garanterade minimivolymer, men Skolon bedömer att ramavtalet kan ha en positiv påverkan på bolagets omsättning framöver. Tilldelningsbeslutet har ännu inte vunnit laga kraft och kan därmed bli föremål för överklagan.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>