Skolons vd Oliver Lundgren i bolagspresentation på Stora Aktiedagen i Göteborg
Hem NYHETER Skolons vd Oliver Lundgren i bolagspresentation på Stora Aktiedagen i Göteborg

Skolons vd Oliver Lundgren i bolagspresentation på Stora Aktiedagen i Göteborg

Publicerat av: Redaktionen

Tidigare i veckan besökte Skolons vd Oliver Lundgren Stora Aktiedagen i Göteborg.

Intressenter fick möjlighet till en presentation av bolaget och uppdateringar kring bolagets verksamhet och utveckling. Nu finns presentationen i sin helhet att ta del av digitalt.

Skolons vd Oliver Lundgren i bolagspresentation på Stora Aktiedagen i GöteborgUnder den Stora Aktiedagen i Göteborg, arrangerad av Aktiespararna på Gothia Towers den 6 november, deltog Skolons vd Oliver Lundgren som en av eventets presentatörer. Under presentationen berättade Oliver Lundgren om bolagets verksamhet och uppdaterade intressenter kring bolagets utveckling. I slutet av presentationen besvarades frågor från moderator Amanda Termén och publik, vilka lyfte bland annat både högaktuella skolfrågor och utvecklingsfrågor kring bolaget.

Presentationen och efterföljande frågestund med Skolons vd Oliver Lundgren spelades in och finns att se i sin helhet här.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>