Hem NYHETER Skolornas bästa kompis premierades

Skolornas bästa kompis premierades

Publicerat av: Redaktionen

Vid höstterminens slut, fredagen före jul, delade Staffanstorps Rotaryklubb ut utmärkelsen Skolans bästa kompis till Emmy Mattsson, Hjäruplundsskolan, Gabriel Grenner, Hagalidskolan samt Melissa Krasniqi, Baldersskolan.

Det är eleverna på respektive skola som röstar fram en kandidat från varje niondeklass och av dessa väljs sedan Skolans bästa kompis.

Skolornas bästa kompis premierades

Emmy Mattsson Hjäruplundsskolan, Gabriel Grenner Hagalidskolan och Melissa Krasniqi Baldersskolan blev utsedda till Skolans bästa kompis på sina respektive skolor.

Alla nominerade uppmärksammas med diplom samt en biobiljett och de tre vinnarna får dessutom 2 500 kr av Staffanstorps Rotaryklubb. De tre vinnarna bjuds även in till en lunch på Staffanstorps Gästis tillsammans med rektor eller lärare, där de får berätta om sina intressen och framtidsplaner samt vad de tänker använda prispengarna till.

Syftet med utmärkelsen är att uppmärksamma och belöna elever som bidrar till en positiv stämning i klassen, som möter sina klasskamrater med respekt och medkänsla, som tar avstånd från kränkande behandling och är ett positivt ansikte utåt för skolan.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>