Sommarkurs i naturvetenskap
Hem TEKNIK Sommarkurs i naturvetenskap

Sommarkurs i naturvetenskap

Publicerat av: Redaktionen

Sommarkurser på Vetenskapens Hus

Vetenskapens Hus anordnar varje år sommarkurser i naturvetenskap, teknik och matematik för barn och ungdomar som går i årskurs 5-9 på grundskolan. Målet med kurserna är att deltagarna ska lära genom att göra, våga ställa frågor, ha roligt med teknik och naturvetenskap och träffa på mer avancerade experiment. 

Deltagarna handleds av universitetsstuderande från KTH och Stockholms universitet som vi tror är spännande förebilder.

Aktuella sommarkurser

Vi erbjuder olika sommarkurser under två veckor på sommaren, v.31 och v. 32.

KursStartdatum
Sommarkurs för tjejer, vecka 31 20212021-08-02
Sommarkurs för alla, vecka 32 20212021-08-09

På grund av den pågående pandemin är läget inför sommarens kurser osäkert, men vi jobbar i nuläget utifrån att kunna genomföra dem. För att kunna planera kurserna och för att deltagarna ska kunna planera sitt sommarlov, tar vi beslut och meddelar om kurserna genomförs senast den 1 juni.

Givetvis följer vi noga den information som löpande presenteras av Folkhälsomyndigheten, KTH och Stockholm universitet och anpassar oss efter den.

Villkor för anmälan

Er anmälan är bindande och eventuell avanmälan sker skriftligt så snart som möjligt. Vid avanmälan senare än en vecka innan kursstart, eller uteblivande från kurs, tas full kursavgift ut. Vetenskapens Hus återbetalar alltid om ni avbokar enligt gällande avbokningsregler, eller om ert barn blir långvarigt sjuk och med läkarintyg kan styrka att hen ej kan närvara på kursen. Vid kortvarig sjukdom, och andra orsaker som leder till att ert barn missar ett fåtal tillfällen görs ej någon återbetalning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>