Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Studenter träffar över 100 företag på karriärmässa

Studenter träffar över 100 företag på karriärmässa

Publicerat av: Redaktionen

Onsdagen den 21 november är det dags för årets upplaga av näringslivsmässan Karriärum på Tekniska Högskolan vid Jönköping University.

105 utställare finns då på plats för att träffa studenter som söker kontakt med näringslivet.

Studenter träffar över 100 företag på karriärmässa

Företagen som finns representerade på Karriärum 2019.

Karriärum är en viktig mötesplats för både studenter och företag. Studenterna kan knyta kontakter med framtida arbetsgivare, hitta praktikplatser och diskutera idéer kring examensarbeten med intressanta företag. Företagen å sin sida kan lära känna potentiella medarbetare eller hitta studenter för till exempel praktik, tillfälliga projekt, sommarjobb eller extrajobb.

Totalt brukar cirka 1500 studenter, främst från år två och tre, besöka mässan som åter igen har fler utställare än någonsin tidigare.

– Vi satsar på samverkan på riktigt genom nära samarbete med våra partners inom näringsliv och samhälle, den här mässan är ett bra exempel på det. Vi är oerhört glada och stolta att 104 företag kommer hit för att träffa våra fantastiska studenter, säger Linda Bergqvist, näringslivsansvarig vid Tekniska Högskolan.

Karriärum arrangeras av Tekniska Högskolan i nära samarbete med skolans studerandeförening HI TECH.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>