Swedish Edtech Industry välkomnar ytterligare fyra nya medlemmar
Hem NYHETER Swedish Edtech Industry välkomnar ytterligare fyra nya medlemmar

Swedish Edtech Industry välkomnar ytterligare fyra nya medlemmar

Publicerat av: Redaktionen

Branschorganisationen för utbildningsteknologi, Swedish Edtech Industry, välkomnar ytterligare fyra nya medlemmar:

företag som erbjuder tjänster för digitalt berättande i skolan, digitalt och aktivt lärande inom organisationer, utbildning för den digitala arbetsplatsen och streamade lektioner.

I Swedish Edtech Industrys nätverk samlas edtechföretag för att gemensam utvecklas och verka för innovation, tillväxt och att nyttiggöra teknologi för att möta våra samhällsutmaningar, där lärande och utbildning är nyckeln till det mesta.

Sverige är ledande i att använda och utveckla den digitala teknologi som möjliggör och stärker det livslånga lärandet och oss som kunskapsnation.

Det är visionen för 2024 som pekar på det livslånga lärandets betydelse för Sveriges konkurrenskraft. Edtech spelar en viktig roll för att tillgängliggöra lärande och effektivisera processer på alla nivåer för att klara vår samhällsutmaning, menar Jannie Jeppesen, vd för Swedish Edtech Industry.

– I Sverige har vi en unik mylla som våra edtechföretag vuxit fram ur, med trettio års erfarenhet av digitalisering av utbildning och lärande. Vi toppar listor över innovationsförmåga och svensk edtech kännetecknas av användarcentrerade tjänster med fokus på lärande, effektivitet och likvärdighet, vilket våra nya medlemmar är goda exempel på, säger Jannie. De tjänster våra medlemmar erbjuder är en avgörande pusselbit för ett hållbart samhälle med människor som både kan och vill ta ansvar för sin egen och andras utveckling och kompetens. Vi ser fram emot att lära tillsammans i vårt community och de får också möjlighet att verka för internationalisering i vårt europeiska nätverk, där vi nu arbetar intensivt.

“Vi ser det som en bra möjlighet att vara med och förbättra det digitala ekosystemet och ta del av branschens utveckling.” – Ted Karlstrand, Country Manager Creaza

“Efter segern i Swedish Learning Awards och efterföljande inspirationskväll blev det tydligt att vi inte kunde stå utanför en organisation som Swedish Edtech Industry” – Johan Wikström, CEO Evalve AB

Swedish Edtech Industry välkomnar ytterligare fyra nya medlemmar“Det är utan tvekan en spännande tid att vara en del av den innovativa svenska edtechbranschen och vi på Storyals ser fram emot att dela erfarenheter, utmaningar och möjligheter med andra aktörer inom Swedish Edtech Industry.” – Ulrika Hedlund, VD och grundare av Storyals

Swedish Edtech Industry bygger nätverk och samlar branschen kring olika frågor och områden för att utveckla kunskap och erfarenhetsutbyte.

En framgångsfaktor för branscher som blivit Sveriges stoltheter är att man samarbetat och gemensamt delat kunskaper och erfarenheter, så kallade Value Networks. Vi bjuder bland annat in gäster från olika branscher, experter eller internationella marknader kring ämnen som kvalitativ tjänsteutveckling, affärsutveckling, export, marknadsföring, ledarskap, on-boarding och annan expertkunskap.

Creaza: digitalt berättande genom tecknade serier, animationer, tankekartor, presentationer, podcast och videoredigering.

Storyals: utbildar organisationer och medarbetare i användandet av en digital arbetsplats utifrån Microsoft 365.

Evalve AB (Howdou): en plattform för aktivt och individanpassat lärande riktat till företag och organisationer. Vinnare av Bästa innovation i Swedish Learning Awards 2022.

Edusphere AB: en tjänst med streamade lektioner utförda av legitimerade lärare, för vikarier och nyexade lärare och elever som inte klarar vanlig skolgång.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>