Hem NYHETER Teknikutbildarna anställer Fáten Nilsson, Affärsutveckling

Teknikutbildarna anställer Fáten Nilsson, Affärsutveckling

Publicerat av: Redaktionen

Teknikutbildarna har tillsatt rollen som Affärsutvecklare för Elektrikerskolan.

Fáten Nilsson kommer närmast från Länsstyrelsen som rådgivare inom entreprenörskap i projekt för integration och tillväxt.

Fáten tillträder den nya tjänsten i januari 2020.

Teknikutbildarna anställer Fáten Nilsson, Affärsutveckling-Våra medarbetare är företagets viktigaste tillgång. Att höja vår kompetens och vårt kunderbjudande är något vi ständigt arbetar med. Teknikutbildarnas fortsatta tillväxt förutsätter att vi även framöver kan fortsätta att attrahera fler kunder, elever och arbeta för nya och utökade samarbeten. Vi är otroligt glada och stolta över att Fáten valt att börja hos oss. Fáten blir en viktig tillgång och kan bidra med sina erfarenheter av tillväxt- och integrationsfrågor, säger Lennart Bölin, VD Teknikutbildarna i Norden AB

Syftet med rekryteringen av Fáten Nilsson är att kunna säkerhetsställa en strategisk utveckling av Teknikutbildarnas Elektrikerskola. Det råder stor brist på yrkesverksamma inom elektrikeryrken i synnerhet vad det gäller Industri-, Installations- och Automationselektriker, därför ser vi att en förstärkning av vår Elektrikerskola är både viktig och betydelsefull. Med Fátens bakgrund och mångåriga erfarenhet även från utbildningssidan får vi stora möjligheter att både växa och stärka vår marknadsposition, säger Lennart Bölin.

-Jag är resultatfokuserad och brinner verkligen för utveckling.Med mina entreprenörsögon känner jag en stor entusiasm inför de möjligheter och utmaningar jag nu står inför och jag ser fram emot att lära känna Teknikutbildarna som företag men även alla medarbetare och kunder, säger Fáten.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>