Träffa oss på Kvalitetsmässan 2 – 4 maj 2022, Göteborg
Hem EVENT Träffa oss på Kvalitetsmässan 2 – 4 maj 2022, Göteborg

Träffa oss på Kvalitetsmässan 2 – 4 maj 2022, Göteborg

Publicerat av: Redaktionen

Måndagen den 2 maj 2022 slås portarna upp till kvalitetsmässan i Göteborg.

Många starka namn kommer att tala under dessa dagar.

Binogis Stefan Eriksson är först ut på scenen för Öppet Forum. Missa inte det kl. 10.45-11.15.

Stefan Eriksson har många år erfarenhet inom skol- och utbildningsvärlden med sig. Efter flera år inom rektor- och skolledarroller startade Stefan på Binogi, som kundansvarig, för att fortsätta driva på utvecklingen där skolor tillvaratar alla elevers resurser genom digitaliseringens möjligheter.

Träffa oss på Kvalitetsmässan 2 – 4 maj 2022, GöteborgStefan berättar:

Binogi gör det som jag som skolledare såg ett stort behov av: korta videofilmer som, på flera språk, förklarar grundläggande och mer avancerade begrepp kopplat till kursplanerna. Då kan alla elever snabbt få en förståelse för ämnet.

Stefan, kan du ge oss en liten försmak på vad du kommer att fokusera på under kongressen?

– Jag kommer att fokusera på att inspirera och informera om det kvalitetsarbetet som görs hos våra medlemmar i Språkprojektet, Både för inspiration och som information till de skolledare som deltar i kongressen. I Öppet Forum kommer jag bland annat ge en inblick i hur vi på Binogi kvalitetssäkrar vår produktion av läromedlet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>