Ungdomar från hela Västerbotten tävlar och marknadsför sig digitalt genom UF-gallerian och E-week
Hem NYHETER Ungdomar från hela Västerbotten tävlar och marknadsför sig digitalt genom UF-gallerian och E-week

Ungdomar från hela Västerbotten tävlar och marknadsför sig digitalt genom UF-gallerian och E-week

Publicerat av: Redaktionen

Så här dags på året genomförs normalt en regional mässa av Ung Företagsamhet Västerbotten.

I år ges eleverna istället möjlighet att marknadsföra sig digitalt, via UF-gallerian, och delta i digitala tävlingar under E-week.

Ungdomar från hela Västerbotten tävlar och marknadsför sig digitalt genom UF-gallerian och E-week– Vi på Ung Företagsamhet Västerbotten fortsätter göra kraftansträngningar för det unga entreprenörskapet. Trots coronapandemin driver rekordmånga gymnasieelever UF-företag i Västerbotten i år vilket är fantastiskt.

Vi har ställt om på ett föredömligt sätt och vi ser fram emot den interaktion som väntar med E-week och UF-gallerian säger Frida Wimelius, Regionchef Ung Företagsamhet Västerbotten.

I år genomförs de regionala tävlingarna inför SM i Ung Företagsamhet helt digitalt och sker över hela Sverige under det digitala eventet E-week. E-week går av stapeln mellan den 15 och 23 mars, då elever, lärare och partners får delta i seminarier och inspirationsföreläsningar. Den 18 och 19 mars får eleverna möjlighet att tävla och pitcha i digitala juryrum då vinnare i 14 olika kategorier ska utses. Vinnarna ska representera Västerbotten på det digitala SM som sker i maj. Den 26 mars kl 18 prisas årets UF företag genom en livesänd prisutdelning som sänds via Ung Företagsamhet Västerbottens sociala medier.

Ett prioriterat område under 2021 har varit att sätta fokus på digital försäljning och som ett led i det har Ung Företagsamhet lanserat UF-gallerian. Via UF-gallerian, ungforetagsamhet.se/gallerian, kan UF-eleverna marknadsföra sina produkter och driva försäljning via sina egna webbshoppar. Passa på att stötta dina lokala UF-företagare i Västerbotten genom att ta del av Sverige roligaste shopping. Besök ungforetagsamhet.se/gallerian redan idag.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>