Digitalt öppet hus hos Uddevalla vuxenutbildning
Hem EVENT Digitalt öppet hus hos Uddevalla vuxenutbildning

Digitalt öppet hus hos Uddevalla vuxenutbildning

Publicerat av: Redaktionen

Funderar du på att studera i höst?

Digitalt öppet hus hos Uddevalla vuxenutbildning

I år bjuder Uddevalla vuxenutbildning in till digitalt öppet hus om yrkeshögskoleutbildningar.

Välkommen att delta och ställ frågor om den utbildning du är intresserad av. Nu på onsdag 17 mars är första tillfället för dig att delta.

Alla träffar sker digitalt via Teams. Ingen föranmälan krävs – klicka bara på den utbildning och tid du är intresserad av för att komma in på det digitala öppna huset.

Under mötet kommer du att få träffa utbildningsledare som berättar om utbildningen och om hur det är att studera på vuxenutbildningen. Du har också möjlighet att ställa frågor.

Du kan också träffa studie- och yrkesvägledare för att ställa frågor om betyg och behörighet. Är du intresserad av flera olika utbildningar kan du delta på olika datum.

Digitalt öppet hus på Uddevalla vuxenutbildning

  • Onsdag 17 mars, klockan 16.00-18.00
  • Måndag 29 mars, klockan 16.00-18.00
  • Måndag 12 april, klockan 12.00-14.00

På vuxenutbildningens sida finns länkarna till digitalt öppet hus

Yrkeshögskoleutbildningar på vuxenutbildningen

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>