Ungdomsbiljetterna skickas nu ut
Hem KOMMUNER Ungdomsbiljetterna skickas nu ut

Ungdomsbiljetterna skickas nu ut

Publicerat av: Redaktionen

I dagarna skickar Skånetrafiken ut ungdomsbiljett till alla högstadie- och gymnasieungdomar i Kävlinge kommun.

Ungdomsbiljetten gäller från och med den 1 augusti och ger fritt resande på alla Skånetrafikens tåg och bussar i Skåne.

Från och med höstterminen 2023 kommer alla högstadie- och gymnasieungdomar i kommunen att få Skånetrafikens ungdomsbiljett. Kortet, som ger fritt resande på Skånetrafikens tåg och bussar, skickas till alla som är folkbokförda i Kävlinge kommun och som under året fyller 13, 14, 15, 16, 17 eller 18 år. Du som går på gymnasiet och har ett Skånetrafikenkort sedan tidigare får ungdomsbiljetten laddad på det kort du redan har.

Spara ditt kort

Ungdomsbiljetterna skickas nu utDu behöver inte göra något för att få din ungdomsbiljett. Den skickas automatisk från Skånetrafiken hem till din folkbokföringsadress. Om du går på gymnasiet och har ett Skånetrafikenkort sedan tidigare kommer ungdomsbiljetten att laddas på det kort du redan har. Ungdomsbiljetten gäller från och med den 1 augusti, på både vardagar och helger.

Kontakta Kävlinge kommun via mejl (kontakt@kavlinge.se) om du inte har fått ditt kort den 10 augusti.

Läs mer om ungdomsbiljetten och skolskjuts på Kävlinge kommuns hemsida

Så fungerar ungdomsbiljetten – information från Skånetrafiken

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>