Välkomna på examensceremoni för Teknikcollege Kungsbacka
Hem UTBILDNING Välkomna på examensceremoni för Teknikcollege Kungsbacka

Välkomna på examensceremoni för Teknikcollege Kungsbacka

Publicerat av: Redaktionen

Teknikcollege är en certifiering och kvalitetsstämpel av våra tekniska gymnasieutbildningar.

Det innebär att vi samverkar med företag kring utbildningarnas innehåll.

I Teknikcollege Kungsbacka ingår Teknikprogrammet på Kungsbacka kommuns gymnasieskolor och El- och energiprogrammets inriktning automation på Elof Lindälvs gymnasium.

Examensceremonin blir en högtidlig tillställning på Kungsbacka Teater där vi firar av årskurs 3. Under kvällen delar några av våra samverkansföretag från Teknikcollege Kungsbacka ut stipendier och priser till elever och de premieras för sina gymnasiearbeten.

I prispotten finns riktigt fina priser, bland annat en robotutbildning värd 16 000 kronor och ett praktikjobb samt flera stipendier värda 5000 kronor vardera.

Välkomna på examensceremoni för Teknikcollege Kungsbacka

På onsdag firar vi av årskurs 3 på våra tekniska utbildningar, ihop med samverkansföretag för Teknikcollege Kungsbacka

– Teknikcollege Kungsbacka är en väldigt viktig plattform för våra företag. De är med och påverkar utbildningar både vad gäller upplägg, inriktning och innehåll vilket säkrar deras framtida arbetskraft med just den kompetens som efterfrågas. Och för skolans del får vi en attraktiv utbildning av hög kvalitet där våra elever får en mer verklighetsnära undervisning säger Emelie Gunnarsson lokal processledare för Teknikcollege Kungsbacka.

Kvällens program

17-18 Företagare och elever minglar
19-19.30 Ceremoni på teatern med utdelning av stipendier och diplom

Välkomna att besöka ceremonin och prata med elever och företagare!

Den 31 maj klockan 17-19.30
På Kungsbacka Teater

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>