Hem EVENT Webbstjärnan nominerade till hedersamt pris

Webbstjärnan nominerade till hedersamt pris

Publicerat av: Redaktionen

På grund av vårt arbete med att få elever och lärare att använda webben som ett verktyg i undervisningen har Webbstjärnan nominerats till Surfa Lugnt-priset. Något som naturligtvis gör att vi känner oss oerhört hedrade.

Med Webbstjärnan stöttar vi skolans arbete med webbpublicering. Detta arbete är ett sätt för oss att hjälpa elever och lärare lära sig att hantera internet på ett bra sätt. En viktig del av Webbstjärnan är vår tävlingsdel, där vi får möjlighet att lyfta fram förebilder och visa upp dem för andra. Något som leder till att fler kan använda internet i sin webbstjarnan_2015_rivalundervisning.

Surfa Lugnt-priset

I går fick vi reda på att vi också ses som en förebild då vi blev utnämnda till en av finalisterna som har chans att vinna Surfa Lugnt-priset. Det är för oss som jobbar på Webbstjärnan en oerhört stor ära, och vi blir stolta när vi läser motiveringen:

Genom att fokusera på internet i skolan gör Webbstjärnan.se via sin huvudman IIS det möjligt för elever och lärare att tillsammans lära sig hur man skapar innehåll för nätet – att bli producent och inte bara konsument. Webbstjärnan.se är utbildningsportal som sträcker sig från källkritik och öppna licenser till informationssäkerhet.

Vi har nominerats på grund av vårt arbete med att få elever och lärare att använda webben som ett verktyg i undervisningen. Något som gör oss extra stolta är det faktum att man i nomineringen valt att lyfta fram vår breda verksamhet, med utbildningar, stöd och support för såväl elever som lärare.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>