Hem EFTER PLUGGET Yepstr ny kampanjpartner till SOS Barnbyar

Yepstr ny kampanjpartner till SOS Barnbyar

Publicerat av: Redaktionen

Vi är mycket stolta över att berätta att Yepstr är ny kampanjpartner till SOS Barnbyar.

När man anlitar barnvakt, läxhjälp eller hundvakt gör man alltså inte bara sig själv, sin familj och ungdomar i sitt område en tjänst. Du gör även något för världens mest utsatta barn.

Yepstr ny kampanjpartner till SOS Barnbyar

SOS Barnbyar är en av världens största barnrättsorganisationer. Organisationen grundades 1949 för att hjälpa de barn som blivit föräldralösa i spillrorna efter andra världskriget. Sedan dess har SOS arbetat aktivt, lokalt och långsiktigt för att göra livet bättre för utsatta barn barn och deras familjer. Målet är att inte ett enda barn ska växa upp ensamt.

– Yepstr finns för att alla ungdomar ska ha möjlighet att tjäna egna pengar och få arbetslivserfarenhet oavsett varifrån man kommer eller vem ens föräldrar är. Då SOS Barnbyar arbetar långsiktigt och lokalt för att barn ska kunna gå från utsatta, till självständiga till självförsörjande vuxna känns samarbetet relevant och självklart, säger Jacob Rudbäck, VD och grundare på Yepstr.

När du genomför din första betalning ger Yepstr 100 kr till SOS Barnbyar. Ett ypperligt tillfälle för dig som ännu inte provat Yepstr, eller för dig som användare att bjuda in vänner och bekanta.

Kampanjen pågår mellan augusti och oktober. Vi hoppas på många nyfrälsta Yepstr-användare under hösten, för det betyder en mer generös gåva till SOS Barnbyar. Kampanjen pågår till 31 oktober.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>