​Kulturskolan Garnalia: Dags igen för Art Camp

Onsdag 2 september startar Kulturskolan Garnalia i Lindesberg Art Camp – en kul och kreativ fritidsaktivitet för elever i årskurs 5-7 som vill lära sig mer om olika konstnärliga uttryck eller vill arbeta med egna projekt och få hjälp av två professionella lärare.

​Kulturskolan Garnalia: Dags igen för Art Camp 1På Art Camp 2020 kan deltagarna få lära sig grunderna i digital fotografering, bearbeta bilderna i Photoshop och göra animationer men också traditionella tekniker som måleri, teckning och tryck.

Art Camp pågår i Kulturum (Lindeskolan) varje onsdag från och med 2 september kl 16-15-19:00 – först ett pass med bild 16:15-17:30, fruktpaus 17:30-17:45 och därefter ett pass med foto/film kl 17:45-19:00.

Art Camp drivs av Kulturskolan Garnalia i Lindesberg med stöd från Kulturrådet för att utveckla pågående projekt där man prövar nya konstformer som riktar sig till barn och unga som inte tidigare deltagit i kulturskolan.

Tidigare har Art Camp vänt sig till elever i högstadium och gymnasium – nu vänder sig kulturskolan till elever i årskurs 5-7.

För mer information om och anmälan till Art Camp 2020 – kontakta Klas Friman eller Altansukh Demberel på Kulturskolan Garnalia i Lindesberg.

​Kulturskolan Garnalia: Dags igen för Art Camp 2