Hem EFTER PLUGGET ​Kulturskolan Garnalia: Dags igen för Art Camp

​Kulturskolan Garnalia: Dags igen för Art Camp

Publicerat av: Redaktionen

Onsdag 2 september startar Kulturskolan Garnalia i Lindesberg Art Camp – en kul och kreativ fritidsaktivitet för elever i årskurs 5-7 som vill lära sig mer om olika konstnärliga uttryck eller vill arbeta med egna projekt och få hjälp av två professionella lärare.

På Art Camp 2020 kan deltagarna få lära sig grunderna i digital fotografering, bearbeta bilderna i Photoshop och göra animationer men också traditionella tekniker som måleri, teckning och tryck.

​Kulturskolan Garnalia: Dags igen för Art Camp

Art Camp pågår i Kulturum (Lindeskolan) varje onsdag från och med 2 september kl 16-15-19:00 – först ett pass med bild 16:15-17:30, fruktpaus 17:30-17:45 och därefter ett pass med foto/film kl 17:45-19:00.

Art Camp drivs av Kulturskolan Garnalia i Lindesberg med stöd från Kulturrådet för att utveckla pågående projekt där man prövar nya konstformer som riktar sig till barn och unga som inte tidigare deltagit i kulturskolan.

Tidigare har Art Camp vänt sig till elever i högstadium och gymnasium – nu vänder sig kulturskolan till elever i årskurs 5-7.

För mer information om och anmälan till Art Camp 2020 – kontakta Klas Friman eller Altansukh Demberel på Kulturskolan Garnalia i Lindesberg.

​Kulturskolan Garnalia: Dags igen för Art Camp 3

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>