Hem NYHETER Akademibokhandeln laddar inför hösten med skolstartssortiment i naturens tecken

Akademibokhandeln laddar inför hösten med skolstartssortiment i naturens tecken

Publicerat av: Redaktionen

När en efterlängtad sommar passerat är det dags att ladda för skolstart.

I år har Akademibokhandeln ett skolstartssortiment som passar allt ifrån den förväntansfulla förstaklassaren till den som för länge sedan lämnat skolan och gör sig redo för ett nytt arbetsår.

Från 30 juli finns sortimentet till försäljning i alla Akademibokhandelns butiker och för reservation på akademibokhandeln.se.

Akademibokhandeln laddar inför hösten med skolstartssortiment i naturens tecken

När sommaren lider mot sitt slut ska skol- och jobbväskan packas med nya pennor, anteckningsböcker, kalendrar, mappar och allt annat som både underlättar och sätter guldkant på vardagen. Akademibokhandelns skolstartssortiment riktar sig mot både de allra yngsta eleverna och de som förbereder sig inför att jobbet ska dra igång efter semestern.

I år har naturen varit en tillflykt och bidragit till lugn i en turbulent tid. Detta uppmärksammas i flera unika serier som bara säljs i Akademibokhandelns butiker.

– Vi är nog många som tycker att hösten är en härlig nystart. När allt drar igång igen är det skönt att få öppna ett block med helt tomma sidor och fylla i kalendern på nytt. Med flera helt nya produktserier finns en favorit för alla. I år vill vi gärna lyfta våra serier med fokus på naturen – härliga blomster, djur och Mattias A. Klums underbara naturbilder från hela världen. För många har nog naturen betytt extra mycket det här året, säger Cecilia Oseroff, Kategorichef Non-Books.

Skolstartssortimentet finns till försäljning från den 30 juli i alla Akademibokhandelns butiker och för reservation på akademibokhandeln.se. De flesta Akademibokhandelns anteckningsböcker är gjorda av FCS- eller Svanenmärkt papper och kollegieblocken ECO är gjorda av återvunnet Svanenpapper.

Ett urval av det unika sortimentet:

Mattias A. Klum
Hållbart framtagna produkter med vackra bilder på vårt djur- och naturliv i ett unikt samarbete mellan Mattias A. Klum och Akademibokhandeln. 5 kronor per såld produkt går oavkortat till The Perfect World Foundation, som jobbar för att bevara djur, natur och miljö.

Mattias A. Klum är världsberömd fotograf, författare och regissör. Han har gjort omfattande expeditioner runtom i världen och skildrat djur, växter och kulturer i filmer, böcker och utställningar, bl a för tidskriften National Geographic.

Kvitter
Med vår nya serie Kvitter vill vi inspirera alla som börjar ny skola eller klass att våga testa sina vingar i nya sammanhang. Anteckningsböcker och häften som pryds av några av världens alla fåglar.

Blomster
I den härliga akvarellserien Blomster finns anteckningsböcker och skrivhäften som bevarar sommarkänslan lite längre. Gott om utrymme för texter, tankar och ny kunskap.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>