Hem EFTER PLUGGET Colliers presenterar Historiemäklarna

Colliers presenterar Historiemäklarna

Publicerat av: Redaktionen

Colliers har tagit fram ett koncept de valt att kalla Historiemäklarna.

I filmformat kommer de att presentera vakanser i fastigheter men också intressant kuriosa bakom fastigheterna och kvarteren.

I de tre första avsnitten träffar de Sverigehuset, Novi Real Estate och Balder och tittar på deras vakanser i bl.a Hallska Huset, Bastionen och Kanoldhuset. Vi får också lära oss varför det kallas Hallska huset och vad en bastion är.

Colliers presenterar Historiemäklarna

Jennifer Eriksson och Rozana Eriksson Yevno

Idén till Historiemäklarna kommer från Rozana Eriksson Yevno och Jennifer Eriksson som arbetar som uthyrare på Colliers.

”Både Jennifer och jag älskar historia och arkitektur och när vi är på visningar är det ofta det vi tänker på och pratar om. Att nu få möjligheten att berätta om detta för fler, via film, och knyta ihop vakanta lokaler med historia är fantastiskt roligt” säger Rozana.

”Vi tycker att detta är ett kul sätt att presentera vakanser på. Fakta så som kvm, hyra, parkeringsplatser etc. är naturligtvis viktigt men att få en liten historielektion ock vetskap om vem som satt i lokalerna tidigare eller vem som byggde fastigheten hoppas vi adderar ett värde för lokalsökande företag” säger Jennifer.

Anna Henriksson, VD på Sverigehuset: ”Jag älskar den kreativa idén att lyfta fram spännande byggnader och berätta lite om dess historia. Allt i kombination med visning av lediga kontorsytor. Dessutom på ett väldigt kul sätt. Jag vet mer om vårt hus nu än jag gjorde innan filmningen och det var länge sedan jag hade så kul på jobbet. Vilka superstars!”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>