Hem NYHETER Drygt 3 500 nyantagna studenter välkomnas

Drygt 3 500 nyantagna studenter välkomnas

Publicerat av: Redaktionen

Idag får alla studenter som sökt en utbildning vid BTH med start i höst sitt antagningsbesked.

Närmare 11 000 hade den 15 april sökt en utbildning vid BTH.

Drygt 3 500 nyantagna studenter välkomnas 3

Idag erbjuds drygt 3 500 studenter en utbildningsplats.

Den 15 april var sista dag för att söka ett utbildningsprogram eller en kurs med start till hösten.

Idag är det första urvalet klart och drygt 3 500 studenter erbjuds en utbildningsplats vid BTH – antingen på ett längre utbildningsprogram eller på en kurs eller ett kurspaket.

Efter att sista dag för anmälan passerats den 15 april kunde vi se att fler valt BTH.

Antalet sökande till utbildningsprogrammen ökade med 24 procent jämfört med förra året och när det gäller det totala antalet sökande, det vill säga till både program och kurser, var ökningen hela 52 procent.

Det är viktigt att komma ihåg att det är svarskrav på antagningsbeskedet som kommer idag. Senast den 24 juli måste studenterna tacka ja till sin utbildningsplats. Därefter görs ett nytt urval.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>