Mecenat i samarbete med Lunar – Sveriges nyaste bankapp
Hem EFTER PLUGGET Mecenat i samarbete med Lunar – Sveriges nyaste bankapp

Mecenat i samarbete med Lunar – Sveriges nyaste bankapp

Publicerat av: Redaktionen

Mecenat har inlett ett spännande samarbete med den digitala banken Lunar.

Mecenat i samarbete med Lunar – Sveriges nyaste bankapp

De erbjuder en ny banklösning med alla tjänster helt online.

Där får deras kunder och nu även Mecenats studenter, tillgång till en helt ny bank och finansiella tjänster direkt i mobilen. Utan att behöva byta bank kan studenterna under lanseringskampanjen prova på vad den nya generationens banktjänster har att erbjuda. Dessutom får de 150 kronor insatta på sitt nystartade bankkonto.

Lunar har ett erbjudande som tar de traditionella banktjänsterna ett steg längre. De har på kort tid etablerat sig på bankmarknaden och har nu över 200 000 kunder. Genom studenterbjudandet hos Mecenat får studenterna bland annat kostnadsfritt koll på sina pengar och transaktioner i en snygg och enkel app som de kan koppla till sina befintliga bankkonton.

-Banksegmentet är en bransch i förändring där Lunar har kommit med många spännande funktioner. De har en smart app som förenklar för studenterna och ger dem en bra översikt av sin ekonomi. Det är bra att studenterna kan prova på de här nytänkande tjänsterna utan några åtaganden. Då kan de själva skapa sig en bild av vad de gillar och behöver inför framtiden, säger Jonas Levin, VD på Mecenat AB.

-Alla ska kunna sköta sina pengar på ett enkelt och hållbart sätt. Lunar grundades med ambitionen om att kunna erbjuda en bank som hjälper vanliga människor till en sund ekonomisk livsstil. Alla, men särskilt studenter, vill ha och behöver enkla lösningar på sina vardagsproblem. För oss känns det fantastiskt roligt och rätt att tillsammans med Mecenat kunna erbjuda Sveriges studenter ett nytt och enkelt sätt att sköta sin ekonomi, säger Mats Persson Bergius, Sverigechef på Lunar.

Lunar har en ambition att bli marknadens mest hållbara bankalternativ. Förutom ett kostnadsfritt bankkonto och ett snyggt designat VISA-kort av nedbrytbart material får studenterna också 150 kronor insatta på sitt Lunarkonto så snart det är registrerat och bankkortet beställt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>