Digitala Mecenat Touchdown är tillbaka på campus
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Digitala Mecenat Touchdown är tillbaka på campus

Digitala Mecenat Touchdown är tillbaka på campus

Publicerat av: Redaktionen

Vår digitala Mecenat Touchdown har pågått på nätet under hela september men nu när restriktionerna är släppta flyttar vi ut i verkligheten.

Vi besöker åtta campus från norr till söder med start i morgon på Umeå universitet.

Det kommer finnas massor med give-aways, tävlingar och självklart extra bra erbjudanden från flera våra partners.

Vill du göra en kostnadsfri synundersökning, är du sugen på gratis snacks, träffa Mecenats kundtjänst och ställa frågor, delta i tävlingar eller kanske bara hänga och umgås? Då finns det gott om anledningar att komma förbi när årets Mecenat Touchdown är på besök.

Turnéplanen ser ut som följer:
8/10 Umeå universitet
11/10 Uppsala universitet
12/10 KTH, Kungliga Tekniska högskolan, Stockholm
13/10 Södertörns högskola
15/10 Örebro universitet
18/10 Jönköping universitet
19/10 Chalmers tekniska högskola, Göteborg
20/10 Lunds tekniska högskola

Digitala Mecenat Touchdown är tillbaka på campusMedverkande företag är Lensway där en optiker finns på plats som utför gratis synundersökningar, Marshall som visar upp sina produkter och tävlar ut högtalare, Capgemini berättar om sitt betalda traineeprogram för studenter, Unionen har en ”CV-kastar” tävling och delar ut goodiebags och Fello som tävlar ut gratis mobilabonnemang, Estrella bidrar med chips och Nivea delar ut produkter från sitt sortiment.

Mecenat Touchdown har öppet mellan 09 – 15 på samtliga campus.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>