Hem Nyheter En skola där många vill gå – Thoren Framtid Karlshamn

En skola där många vill gå – Thoren Framtid Karlshamn

Publicerat av: Redaktionen

På två år har Thoren Framtid i Karlshamn dubblerat elevantalet.

Elevantalet har ökat från 90 till 200 elever på två år, det är en ökning med hela 80 procent.

En skola där många vill gå – Thoren Framtid Karlshamn

För rektor Bettina Gyllström är det oerhört glädjande att se att skolans arbete lönar sig och att eleverna trivs så bra. Stort engagemang från lärare och elever, sammanhållning och mycket hjärta har visat sig vara det som skapar en bra skola där många vill gå.
Anledningen till varför skolan har vuxit så mycket är självklar för Bettina.
– Det beror på att vi har ett väldigt stort engagemang och passion för det vi gör här på skolan, säger hon och fortsätter.

– Sedan tror jag att det beror mycket på vårt värdskap och bemötande, att vi är en personlig skola där vi ser alla. Vi vet vad alla heter, vi känner alla, vi säger hej till varandra och vi bryr oss. Det är mycket hjärta hela tiden i det vi gör.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>