Hem NYHETER Exklusivt erbjudande Polyglutt och FunTable

Exklusivt erbjudande Polyglutt och FunTable

Publicerat av: Redaktionen

Netsmart har ett pågående samarbete med ILT Inläsningstjänst och vi är glada över att nu kunna erbjuda våra kunder som använder FunTable en exklusiv provperiod på den flerspråkiga boktjänsten Polyglutt.

Alla som arbetar med FunTable har möjlighet att prova Polyglutt kostnadsfritt i 60 dagar.

Exklusivt erbjudande Polyglutt och FunTable

Uppge kampanjkod ”FunTable” när du laddar hem appen i Google Play eller App Store.

FunTable är ett interaktivt bord för kreativ och lustfylld inlärning i skola, förskola och andra privata och offentliga miljöer. Den stora interaktiva bordsytan gör det möjligt för flera barn och vuxna att samarbeta och lösa problem.

Polyglutt är den marknadsledande bilderbokstjänsten för att arbeta med språkutveckling och litteratur. Barn med svenska och många andra modersmål kan läslyssna till hundratals böcker i appen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>