Hem NYHETER Fem nya medlemmar i Swedish Edtech Industry

Fem nya medlemmar i Swedish Edtech Industry

Publicerat av: Redaktionen

Att intresset hos bolagen är så stort att gå med i branschorganisationen visar på behovet av att samarbeta i ett starkt ekosystem som delar kunskap och där vi kan arbeta branschövergripande med initiativ och förbättringsfrågor, säger Jannie Jeppesen, vd på Swedish Edtech Industry.

Vi är en förhållandevis ung bransch och när vi nu etablerat oss har vi för första gången ett forum för samverkan där ökad kvalitet och effektivisering står i fokus, där vi som bransch vill bidra med vårt tekniska know-how, och branschövergripande initiativ för att få kraft i digitaliseringen i skolväsendet.

Jag ser intresset som en signal på att man vill vara med och bidra, i ett arbete man ser ger nytta.

  • Fem nya medlemmar i Swedish Edtech Industry

    Formida är en lösning för formativ bedömning, digital textrespons och automatisk analys.

  • Jaramba är lärappar och digitalt läromedel anpassat för förskola.
  • Safespring är säker cloudhantering och lagring med speciellt fokus på utbildning, arkiv och forskning.
  • Kunskapsmedia Group producerar och levererar bland annat film för skolväsendet men även annat digitalt material.
  • Prion är en kommunikations och dokumentationsapp för förskola som förenklar informationsdelning mellan förskola och vårdnadshavare.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>