För skolledare som vill ha ordning och systematik kring läsårets alla lektionsbesök - från 3.950 kr/läsår
Hem UTBILDNING För skolledare som vill nu ha ordning och systematik kring läsårets alla lektionsbesök – från 3.950 kr/läsår

För skolledare som vill nu ha ordning och systematik kring läsårets alla lektionsbesök – från 3.950 kr/läsår

Publicerat av: Redaktionen

Som pedagogisk ledare organiserar och samlar du smidigt kärnan i skolans systematiska kvalitetsarbete med lektionsobservationer, auskultationer, videosekvenser, didaktiska samtal och medarbetarsamtal.

I BRAVOLesson finns en portfolio för varje lärare där du har alla underlag för reflektion och samtal tillsammans med hen.

Beställ innan den 25:e augusti så får du introduktionsutbildningen till halva priset (värde 1.750 kr). Du kan vara igång redan första veckan i september. Alla priser är exkl. moms.

Vill du så kan du välja till konton för förstelärare, eller för alla lärare. Då kan de besöka varandra, se och utveckla sin praktik tillsammans för kollektivt lärande.

Linköping, Reykjavik och Uppsala

För varje termin väljer fler och fler rektorer och kommuner BRAVOLesson för att med statistik (se exempel nedan) kunna analysera och se hur undervisningens kvalitet utvecklas. Just den här veckan startar man med BRAVOLesson på skolor i dessa tre kommuner.

För skolledare som vill ha ordning och systematik kring läsårets alla lektionsbesök - från 3.950 kr/läsårSamsyn kring undervisning på vetenskaplig grund

Du kan använda precis de underlag du vill i BRAVOLesson. Väljer du det nya evidensbaserade observationsunderlaget Undervisningsskicklighet i praktiken kan ni fokusera på vad skickliga lärare GÖR i klassrummet. Med konkreta iakttagbara läraraktiviteter kan ni se, prata om och utveckla de viktiga detaljerna kring 10 dimensioner av den undervisning som forskning visat leder till studiero, motivation och lärande.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>