Skolstart på Tolvåkerskolan: F-6 börjar på onsdag och 7-9 på torsdag
Hem UTBILDNING Skolstart på Tolvåkerskolan: F-6 börjar på onsdag och 7-9 på torsdag

Skolstart på Tolvåkerskolan: F-6 börjar på onsdag och 7-9 på torsdag

Publicerat av: Redaktionen

Efter branden i Tolvåkerskolans gamla lokaler under natten mot fredagen har den nya skolan och intilliggande hallar undersökts.

Det finns inga skador på de nya byggnaderna.

I vissa delar av lokalerna finns en rökdoft som vi nu arbetar med att få bort. Detta arbete gör att skolstarten för högstadieeleverna skjuts upp en dag. Första skoldagen på Tolvåkerskolan 7-9 blir torsdagen den 17 augusti.

Detta gäller för övriga verksamheter på Tolvåkersområdet:

  • Skolstart för Tolvåkerskolan F-6 sker som planerat onsdagen den 16 augusti. Detta gäller även för anpassad grundskola 1-6.
  • Skolstarten för Tolvåkerskolan 7-9 skjuts upp en dag till torsdagen den 17 augusti. Detta gäller även anpassad grundskola 7-9.
  • Skolstart på Tolvåkerskolan: F-6 börjar på onsdag och 7-9 på torsdagFritidshem för Tolvåkers elever i årskurs F-6 kommer att vara på Nyvångskolan även under tisdagen.
  • Fritidsgårdens verksamhet drar igång vid terminsstart. Mer information om tider och aktiviteter finns i deras sociala medier.
  • Föreningarna kan starta upp sin verksamhet i hallar och lokaler från och med onsdagen den 16 augusti.
  • Tolvåkers förskola har öppet som vanligt från och med idag, måndagen den 14 augusti.

Vårdnadshavare och elever har fått information via Infomentor och berörda föreningar har blivit kontaktade.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>