Hem NYHETER Gleerups om sin inkluderande undervisning

Gleerups om sin inkluderande undervisning

Publicerat av: Redaktionen

Gleerups digitala läromedel är en av de kunder vi på ReadSpeaker är mycket stolta och glada över att leverera uppläst innehåll till.

Så här säger Gleerups vice VD Lars Åkerblom om samarbetet:

Gleerups om sin inkluderande undervisning– För Gleerups är en viktig ledstjärna vid utvecklingen av digitala läromedel att vi vill bidra till att en mer inkluderande undervisning blir möjlig.

En av de allra viktigaste aspekterna för ökad tillgänglighet för elever med funktionsvariationer är möjlighet att få text uppläst. I våra digitala läromedel är text-till-tal med hjälp av Readspeakers applikation en mycket viktig och ofta använd möjlighet.

Användare av våra läromedel lyfter ofta fram Readspeakers talsyntes som något som används dagligen av elever.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>