Härlandatjärnskolan nominerad till klassiskt Göteborgspris
Hem KOMMUNER Härlandatjärnskolan nominerad till klassiskt Göteborgspris

Härlandatjärnskolan nominerad till klassiskt Göteborgspris

Publicerat av: Redaktionen

I år har sex byggnadsverk nominerats till årets bästa byggnad I Göteborg, däribland Härlandatjärnskolan som stod klar under 2022.

Härlandatjärnskolan är en nybyggd skola som siktar mot framtiden.

Skolan präglas av moderna lokaler med fokus på elever och lärares arbetsmiljö. Den välkomnande entré möter staden som en öppen famn. Här bubblar det av liv från morgon till kväll!

Härlandatjärnskolan nominerad till klassiskt Göteborgspris

Härlandatjärnskolan är nominerad till Per och Alma Olssons fond 2023. Foto: Hampus Almeräng

Nu har skolan chansen att utses till årets bästa byggnad i Göteborg, en utmärkelse som har delats ut sedan 1965. Bakom priset står Per och Alma Olssons fond via Göteborgs Stad som årligen utser det byggnadsverk som uppvisar en god gestaltad livsmiljö och särskilt goda estetiska, miljömässiga och användarvänliga lösningar.

Priset består av en plakett och 10 000 kronor som ska användas till konstnärlig utsmyckning eller annat som kan komma till glädje för andra.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>