Hem SKOLNIVÅGRUNDSKOLA Inställd turné blir utomhusmöten – Liber möter lärarna på hemmaplan

Inställd turné blir utomhusmöten – Liber möter lärarna på hemmaplan

Publicerat av: Redaktionen

Efter LäroMedias inställda Inspirationsturné åker Liber till de planerade städerna och delar ut Liberlådor.

Lådan innehåller de nyaste och bästa titlarna för att underlätta planerandet och utvärderandet av läromedel.

Inställd turné blir utomhusmöten - Liber möter lärarna på hemmaplan

Sex städer är redan genomförda och planen är att besöka resterande turnéstopps skolor.

– Responsen har varit väldigt uppskattad. Vi står utomhus på publika platser och ser till att det inte bildas köer, där varje person får hämta sin låda i tur och ordning för att undvika smittospridning. Det personliga mötet är viktigt både för oss och lärarna, som är tacksamma över att kunna ställa frågor om vårt utbud och få hjälp med sina skolors behov.

– Många kämpar med att få distansundervisningen på plats och Liberlådan hjälper en bit på vägen. Vi blir bjudna på en och annan kopp kaffe som tack för att vi kommer ut, säger vår Key Account Manager Daniel Johnsson.

Hittills har Liber besökt Jönköping, Norrköping, Örebro, Malmö, Helsingborg och Halmstad. Näst på tur är Karlstad, Skövde och Borås under vecka 14. Sedan är planen att följa LäroMedias turnéschema men Liber förhåller sig självklart till Folkhälsomyndighetens och kommunernas rekommendationer och uppdateringar.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>