Sveriges Elevkårers Kongress22 i Norrköping
Hem EFTER PLUGGET Sveriges Elevkårers Kongress22 i Norrköping 25–27 november

Sveriges Elevkårers Kongress22 i Norrköping 25–27 november

Publicerat av: Redaktionen

Med en större medlemsbas än någonsin samlar nu Sveriges Elevkårer sina medlemmar till Kongress22 i Norrköping under helgen 25–27 november.

Sveriges Elevkårer som är Sveriges största ungdomsorganisation, nådde tidigare under hösten en milstolpe då medlemsantalet blev större än någonsin.

Unikt för årets kongress är att ett hundratal elevkårsrepresentanter från samtliga av landets regioner har anmält sig, med undantag för en. Dessa representanter kommer under kongressen att ta beslut om verksamheten och rösta om frågor rörande organisationens framtid. Dessutom ska en ny styrelse och ordförande för mandatperioden 2022–2024 röstas fram.

Sveriges Elevkårers Kongress22 i NorrköpingHelgen bjuder på invigningstal från bland annat talmannen Andreas Norlén samt Jan-Ingvar Jönsson, rektor på Linköpings universitet. Under kongressens andra dag gästföreläser riksförbundet Unizon som arbetar för att motverka sexuella övergrepp.

Tid och plats

Kongress22 äger rum mellan kl. 15.00 fredagen 25 november till kl. 13.00 söndagen 27 november i K4-huset på Campus Norrköping, som är en del av Linköpings universitet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>