Kvalificerad studiehjälp erbjuds till elever från högstadiet och uppåt
Hem UTBILDNING Kvalificerad studiehjälp erbjuds nu till elever från högstadiet och uppåt

Kvalificerad studiehjälp erbjuds nu till elever från högstadiet och uppåt

Publicerat av: Redaktionen

Tisdagar och torsdagar kan elever från högstadiet, gymnasiet och inom vuxenutbildning i Karlstad komma till Studiecenter på Tingvallagymnasiet för handledning.

Media är välkommen att besöka verksamheten.

Till Studiecenter på Tingvallagymnasiet är elever som studerar matematik eller fysik på högstadiet, gymnasiet och inom vuxenutbildning välkomna för att få en lugn studiemiljö men framför allt kvalificerad studiehjälp i de båda ämnena.

– Alla som studerar inom både kommunal och privat regi är välkomna för att få gratis handledning och stöd, säger Anders J Blomgren, ansvarig pedagog på Studiecenter.

Uppskattad verksamhet som fler har nytta av

Verksamheten är uppskattad och det är alltid elever på plats vid de drop in-tillfällen som erbjuds tisdagar och torsdagar klockan 17–20.

Kvalificerad studiehjälp erbjuds till elever från högstadiet och uppåt– Inför större prov och i slutet på terminer märker vi att stressen ökar bland eleverna. Då söker extra många elever handledning i Studiecenter, säger Anders J Blomgren. Vi ser dock gärna att ännu fler kommer på våra handledningspass, inte bara inför provperioder.

Media är välkommen att träffa både elever och pedagoger på Studiecenter på Tingvallagymnasiet och sprida informationen om att den här verksamheten finns för alla elever. Meddela gärna i förväg om du kommer.

Dag: Tisdag den 5 december eller torsdag den 7 december.

Tid: Klockan 18–20.

Plats: Studiecenter plan 2, Tingvallagymnasiet, byggnaden Gamla läroverket.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>