Hem Forskning Leesman- Ny leverantör på arbetsplatsenifokus.se

Leesman- Ny leverantör på arbetsplatsenifokus.se

Publicerat av: Redaktionen

Leesman- Ny leverantör på arbetsplatsenifokus.se som kommer att bidra med sin kunskap, forskning och expertis samt mätresultat från världens största databas kring arbetsplatsupplevelser.

”Genom att vara en del av arbetsplatsenifokus.se vill vi dela vår kunskap kring vad som gör en bra eller mindre arbetsplats enligt medarbetarna själva.

Oavsett organisationens syfte eller bransch är det endast medarbetarna själva som kan berätta vilka behov de har i sin roll och hur väl arbetsplatsen fyller dessa behov.” förklarar Peggie Rothe, Chief Insights & Research Officer på Leesman.

Leesman- Ny leverantör på arbetsplatsenifokus.se

Leesman Insights & Research

Med fler än 800 000 respondenter från över 100 länder besitter Leesman världens största databas kring arbetsplatsupplevelse.

Genom att mäta individuella arbetsplatser och tillgodose benchmark möjliggör Leesman databaserat beslutsfattande.

Databasen ligger också till grund för den forskning som Leesman genomför och fritt delar för att skapa insikt kring vad som utgör en lyckad arbetsplats.

Peggy berättar att hos Leesman står medarbetarupplevelsen i centrum. Data kring medarbetarna och deras arbetsplatsupplevelse samlas in genom en standardiserad enkät och resultatet förser den enskilda organisationen med datapunkter som kan jämföras såväl internt som globalt samt med de högst presterande arbetsplatserna i databasen, de så kallade Leesman+ arbetsplatserna.

Hon berättar att Leesmans vision är en värld där varje medarbetare har en bra dag på jobbet. En viktig aspekt är därför att den mätning de gör är opartisk, med det menar de att de inte har gömda intressen i hur resultaten ser ut i och med att de på Leesman inte erbjuder andra tjänster.

“Vi delar också fritt den forskning vi gör och använder däri vår data för att på ett objektivt sätt utmana befintliga teorier och uppfattningar och öka kunskapen kring de möjligheter och hinder som arbetsplatser möter idag” påpekar Peggie Rothe.

Leesmans verktyg går att använda i alla faser av en arbetsplatsförändring eller återkommande för att säkerställa arbetsplatsens syfte över tid. Det senaste tillskottet i verktygslådan samlar data om hemarbetet och hur väl hemmakontoret supportrar medarbetarna – såklart högaktuellt nu under Covid-19 pandemin, menar Peggie.

”Vi ser allt fler organisationer som vill jämföra dagens upplevelse av hemmakontoret med upplevelsen av det gemensamma kontoret och använda det som en input till arbetsplatsstrategin framöver. Att förstå detta är särskilt viktigt just nu när vi står inför ett stort skifte med många nödvändiga förändringar” , avslutar Isabelle Rösiö, Account Director på Leesman.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>