Hem SKOLNIVÅGRUNDSKOLA Ugglo Kunskap – för högstadiet och gymnasiet

Ugglo Kunskap – för högstadiet och gymnasiet

Publicerat av: Redaktionen

Ugglo fortsätter göra utbildning roligt och underlätta arbetet för lärare och elever runt om i Sverige.

Efter ett spännande första halvår med många nya kunder däribland Helsingborgs stad, Varbergs- och Luleå kommun ser vi nu fram emot hösten, summerar Nils Ohlsén, VD på Ugglo.

Ugglo Kunskap – för högstadiet och gymnasiet

En av nyheterna för augusti är Ugglo Kunskap, som vänder sig till en äldre målgrupp än de tjänster Ugglo hittills erbjudit.

– Elever är vana vid ett annat informationstempo än vad många klassiska läromedelsböcker kan erbjuda. Grunden för Ugglo Kunskap är kortare journalistiska– och populärvetenskapliga artiklar, ljudsatta av skådespelare. Artiklarna tar sin utgångspunkt från det centrala innehållet i läroplanen för grundskolan och gymnasiet anpassade för att vara till hjälp för lärare och elever, säger Nils Ohlsén.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>