Hem NYHETER Liber sätter guldkant på lärares tillvaro med föreläsarna Christer Olsson och Linda Blomdahl

Liber sätter guldkant på lärares tillvaro med föreläsarna Christer Olsson och Linda Blomdahl

Publicerat av: Redaktionen

I svallvågorna av coronapandemin drar lärare och skolledare dagligen ett tungt lass.

På väldigt kort ställtid har undervisningen gjorts om så att alla elever får en chans att fortsätta lära och utvecklas med högsta kvalitet.

Liber vill därför, tillsammans med föreläsarna Christer Olsson och Linda Blomdahl, hylla alla fantastiska lärare och skolledare i sin livesändning ’Libers guldkant’ som streamas 20 april kl 15.00.

– Det är vi som arbetar inom skolan som avgör hur skolan ska se ut. När vi utvecklas så utvecklas även våra elever och därmed skolan så att vi kan nå en gemensam framgång. Vi kan inte alltid bestämma vilka situationer vi hamnar i men vi kan lära oss att hantera dem på olika sätt. Vi vill inspirera och peppa dessa människor som anstränger sig så i denna rådande situation, säger Linda Blomdahl, lärare och rektor.

Liber sätter guldkant på lärares tillvaro med föreläsarna Christer Olsson och Linda Blomdahl

Christer Olsson och Linda Blomdahl

– Elever är framtiden, vilket gör lärare till framtidsutvecklare.

Jag och Linda vill, tillsammans med Liber, hjälpa utvecklarna att utvecklas.

Att vara prövande lärande gör oss levande, och våra lärare bidrar till det viktigaste i ungas livsutveckling, säger Christer Olsson, coach, föreläsare och Årets talare 2019.

Libers guldkant är en unik livesändning där våra inspirerande talare ger deltagarna inspiration och verktyg som gör stor skillnad och som kan användas i relationer, yrkes- och föräldrarollen. Inspirationsföreläsningen sänds 20 april 2020 kl 15.00 och anmälan görs via länk.

– Denna livesändning bjuder på en härlig stund fullmatad med energi, pepp och nya tankar. Vi är så stolta över att få samarbeta med proffs som kan coacha och visa vägen vidare framåt från egen utveckling till gemensam framgång. Det är dags för en officiell hyllning till lärare och skolledare, säger Maria Granler, utgivningsansvarig på Liber.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>