Hem SKOLPARTNERNATUR & KULTUR Natur & Kultur Läromedel lanserar LärHemma

Natur & Kultur Läromedel lanserar LärHemma

Publicerat av: Redaktionen

För att möta den ökande efterfrågan på kvalitetsläromedel för hemmaplan lanserar Natur & Kultur Läromedel LärHemma.

LärHemma ska vara det självklara valet för dig som vill ha tillgång till ett kvalitetssäkrat utbud av läromedel – oavsett om du vill vässa spanskan, lära dig programmera eller att ge ditt barn extra stöttning i att knäcka läskoden.

– Vi har sett en ökad efterfrågan från föräldrar som vill kunna stötta sina barn lite extra i skolan eller inför högskoleprovet. Många vill även själva lära sig något nytt och söker läromedel som passar. LärHemma hjälper dem att hitta rätt produkt, säger Helena Holmström, förlagschef på Natur & Kultur Läromedel.

Natur & Kultur erbjuder läromedel som är kopplade till den svenska skolans kunskapskrav. Med LärHemma kommer privatpersoner få guidning i att välja rätt läromedel utifrån sina behov.

Natur & Kultur Läromedel lanserar LärHemma 3

– Det vi erbjuder via LärHemma är trygghet. Här kan du handla produkter som är utvecklade för den svenska skolan och som även passar hemmamarknaden, säger Katarina Blomqvist, redaktionschef på Natur & Kultur Läromedel.

LärHemma lanseras den 27 maj på nok.se/larhemma. Här kan du som privatperson även köpa och läsa mer om Natur & Kulturs alla andra läromedel.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>