Ny förlagschef för Natur & Kultur Läromedel och Akademi
Hem SKOLPARTNERNATUR & KULTUR Ny förlagschef för Natur & Kultur Läromedel och Akademi

Ny förlagschef för Natur & Kultur Läromedel och Akademi

Publicerat av: Redaktionen

Natur & Kultur har utsett Katarina Blomqvist till ny förlagschef för verksamhetsgrenen Läromedel och Akademi.

Katarina Blomqvist har en gedigen förlagserfarenhet. Hon har varit förläggare och projektledare inom Natur & Kultur, och nu senast haft rollen som redaktionschef med ansvar för utgivningen av läromedel från förskoleklass till årskurs 6. Katarina har en lärarexamen i grunden och hon brinner för att utveckla läromedel som öppnar dörrar till barn och ungas lärande.

– Det känns mycket roligt att få göra en internrekrytering till denna viktiga tjänst. Katarina har på ett påtagligt sätt varit delaktig i förlagets framgångsrika utveckling av såväl digitala som fysiska produkter. Hon har därmed spelat en avgörande roll i att stärka vår marknadsposition och göra Natur & Kultur till det självklara valet för allt fler skolor och lärosäten, säger Per Almgren, VD för Natur & Kultur.

Katarina tillträder tjänsten som förlagschef den 1 juni 2021. Hon efterträder nuvarande förlagschef Helena Holmström som går i pension till sommaren.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>