NE: Nyheter i fyra gymnasieämnen
Hem NE NE: Nyheter i fyra gymnasieämnen

NE: Nyheter i fyra gymnasieämnen

Publicerat av: Redaktionen

NE lanserar nyheter i fyra gymnasieämnen under våren och erbjuder i och med det ett komplett utbud av gymnasiegemensamma läromedel.

Idrott och hälsa 1 och 2, Matematik 3, 4 och 5, Svenska 1 och 2 samt Engelska 5 är de läromedel som nu lanseras och som innebär att ett redan brett sortiment blir både större och bättre.

NE: Nyheter i fyra gymnasieämnen– Vi fortsätter vår resa mot att vara en komplett läromedelsleverantör och det känns bra att nu kunna erbjuda gymnasieskolorna läromedel i de gemensamma ämnena. Med tanke på att vi redan har läromedel i samtliga ämnen för grundskolan var det ett naturligt steg att bredda katalogen för gymnasiet, säger Per Söderberg, innehållschef på NE.

De lärare som kommer att använda läromedlen i sin undervisning kan förvänta sig samma högkvalitativa och aktuella innehåll som tidigare och med samma stödfunktioner och möjligheter till individanpassning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>