NE nu blir partner i Guldtrappan
Hem NE NE nu blir partner i Guldtrappan

NE nu blir partner i Guldtrappan

Publicerat av: Redaktionen

NE är ny partner till kvalitetsutmärkelsen Guldtrappan som varje år uppmärksammar kommuner och skolhuvudmän som ligger i digital framkant.

Som partner kommer NE bland annat delta i juryarbetet och verka för att lyfta de goda exempel som mottagarna av Guldtrappan arbetar med.

– Vi på NE ser fram emot att vara en del av Guldtrappans arbete och att från vår horisont främja en kvalitativ digitalisering inom skolväsendet, säger Fredrik Bengtsson, VD på NE.

Guldtrappan lyfter bland annat fram erfarenheter från skolhuvudmän som arbetar långsiktigt och strategiskt utifrån styrdokumenten för ett framgångsrikt digitalt lärande i skolan, med gott ledarskap för kompetensutveckling och kollegialt lärande, digitala lärresurser och nätbaserat samarbete.

NE nu blir partner i Guldtrappan– Guldtrappan syftar till ökat erfarenhetsutbyte mellan skolhuvudmännen i att ta vara på digitaliseringens möjligheter. Att läromedelsföretaget NE nu blir partner i Guldtrappan svarar mot vår betoning av betydelsen av läromedel i utvecklingen kring digital kompetens i skolan, säger Peter Becker, ordförande i juryn för Guldtrappan. Frågan kring huvudmäns strategier, användning och beslutsprocesser kring läromedel är ett av Guldtrappans sju kriterier.

Guldtrappans övriga partner är Skolverket, Specialpedagogiska skolmyndigheten, Sveriges Kommuner och Regioner, Sveriges skolledarförbund, Skolchefsföreningen, Friskolornas riksförbund, Gothia Kompetens och Stiftelsen DIU.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>