NTI Gymnasiet förlänger samarbete med Visual Art
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING NTI Gymnasiet förlänger nu samarbete med Visual Art

NTI Gymnasiet förlänger nu samarbete med Visual Art

Publicerat av: Redaktionen

NTI Gymnasiet har tillsammans med Visual Art tagit fram och implementerat en digital kommunikationslösning på alla 29 NTI gymnasier.

Digitala kommunikationsytor är en självklar del i visionen att ligga i teknikens framkant och att hela tiden göra det så enkelt som möjligt för eleverna att navigera snabbt i skolmiljön.

Visual Art har nu fått fortsatt förtroende att underhålla och bygga ut satsningen under de kommande tre åren.

NTI Gymnasiet strävar efter att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle med utbildning och lärande som grund. De utbildar elever för att de själva ska kunna leda och navigera i en teknikdominerad framtid. Digitala kommunikationsytor på skolorna är därför ett självklart inslag för att kunna visa aktuell och relevant information.

NTI Gymnasiet förlänger samarbete med Visual Art– Vi sökte efter en skalbar lösning där vi skulle kunna ha full kontroll över vad som visades på skärmarna. Genom Visual Arts mjukvara Signage Player kan vi ha både centralstyrda budskap och lokalstyrda, där skolorna själva snabbt och enkelt kan uppdatera med relevant innehåll.

-Detta utan att tappa vårt varumärkes grafiska identiet, säger Nils Norling, Marknadsansvarig på NTI Gymnasiet.

Genom att definiera entrézoner och sociala zoner på skolorna blir det enkelt att visa rätt budskap på rätt plats.

– Digitala kommunikationsytor gör det enklare för lärarna att kommunicera relevant och aktuellt innehåll. Men även att från centralt håll kunna tydliggöra vår varumärkesidentitet och NTI:s värdegrunder på ett enkelt sätt. Digitala ytor är självklart för oss då vi är skolor som ligger i framkant säger Nils Norling, Marknadsansvarig på NTI Gymnasiet vidare.

NTI Gymnasiet har digitala kommunikationsytor på 29 skolor runt om i Sverige och har nyligen gett Visual Art förlängt förtroende under de kommande tre åren. Avtalet omfattar utveckling av de befintliga lösningarna med hårdvara, mjukvara, support samt produktion av mallar för att enkelt jobba med skärmarnas innehåll.

– Vi tror på att ta fram lösningar utifrån våra kunders behov och är otroligt stolta över att få förlängt förtroende från NTI Gymnasiet. Framförallt då dom nyligen migrerat till vårt egenutvecklade mjukvara Signage Player som uppfyller deras krav och behov ännu bättre än vår tidigare mjukvara säger Pontus Meijer, Chief Revenue Officer på Visual Art.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>