Vår nya lärardel är live!
Hem NYHETER Nu vår nya lärardel är live!

Nu vår nya lärardel är live!

Publicerat av: Redaktionen

Nu släpper Binogi den nya designen för sin lärardel.

Ansvarig för uppdateringen, Binogis Chief Experience Officer (CXO) Noor Sisask beskriver processen:

-UX-designen är utvecklad utifrån önskemål vi får in på lärardelen, och vår strävan är att möta de behoven. Data för att effektivt kunna följa upp elevers resultat och progress blir mer och mer prioriterat inom skolan, därför blev delen av lärarsidorna där uppgiftsresultaten visas vårt första fokus.

Många lärare önskar kunna titta på resultaten från en uppgift i en hel klass överskådligt, men även den enskilda elevens resultat och kunna se vilka språk de använt när de sett filmen. Noor säger:

Vår nya lärardel är live!

-Vi vill addera mervärde i den data som lärare kan se, samtidigt som vi vill förenkla för användaren att använda uppföljningsdelarna.

Med i utvecklingen har lärare som dagligen använder Binogi varit, och de har lämnat feedback på design och funktionalitet. Tack alla som vart delaktiga i processen och vi fortsätter att utvecklas tillsammans.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>