Hem Nyheter Ny medlem i branschorganisationen för utbildningsteknologi

Ny medlem i branschorganisationen för utbildningsteknologi

Publicerat av: Redaktionen

Branschorganisationen för utbildningsteknologi, Swedish Edtech Industry, välkomnar nu ytterligare en medlem, Humly, fd Studentvikarie.

Swedish Edtech Industry startade så sent som i januari 2017 och samlar företag som levererar utbildningsteknologi till utbildningssektorn.

Ny medlem i branschorganisationen för utbildningsteknologi

Att intresset hos bolagen är så stort att gå med i branschorganisationen visar på behovet av att samarbeta i ett starkt ekosystem som delar kunskap och där vi kan arbeta branschövergripande med olika initiativ och förbättringsfrågor, säger Jannie Jeppesen, vd på Swedish Edtech Industry.

Vi är en förhållandevis ung bransch och när vi nu etablerat oss har vi för första gången ett forum för samverkan där ökad kvalitet och effektivisering står i fokus.

Vi har redan startat flera branschövergripande initiativ för att underlätta och få smarta ekosystem på plats ute på skolorna och i utbildningssystemet för vuxna.

Att bli medlem är en signal på att man vill vara med och bidra i det arbetet.

Humly, som precis bytt namn från Studentvikarie, blir nu medlemmar i samband med att de lägger upp en ny digital strategi för sin verksamhet, att bidra med utbildning och tillhandahålla utbildade vikarier till skolor och huvudmän på ett digitalt och smidigt sätt.

“Vi blir medlemmar för att vi vill bidra till en positiv förändring kring digitalisering av utbildningsbranschen och vi tror att Swedish Edtech Industry är ett bra forum för det. Vi vill också använda forumet för att diskutera utmaningar som vi står inför som andra säkert också har stått inför.” -Kristoffer Persson, grundare och produktchef, Humly

Humly:

Humly är en digital marknadsplats som kopplar samman flexibla utbildare med skolor och förskolor för att tillhandahålla förskole- och lärarvikariat. Via matchning och tekniska lösningar i form av olika appar skapas möjligheterna att bedriva bra undervisning även när ordinarie lärare saknas.

Edtech:

Står för Educational Technology. Branschen omfattas av en bredd av tjänster och produkter såsom läromedel, lärresurser, provverktyg, lärplattformar, administrativa system, hårdvara, nätverk, kommunikationslösningar och kompetens.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>