Hem SKOLNIVÅGRUNDSKOLA JENSEN får sju nya tillstånd från Skolinspektionen inom Grundskola & Gymnasium

JENSEN får sju nya tillstånd från Skolinspektionen inom Grundskola & Gymnasium

Publicerat av: Redaktionen

JENSEN education har erhållit tillstånd för att bedriva JENSEN grundskola Kvarnsjön i Botkyrka.

Skolan startar hösten 2020 i nybyggda lokaler och har redan över 500 elever i kö.

JENSEN får sju nya tillstånd från Skolinspektionen inom Grundskola & Gymnasium

JENSEN har dessutom fått 6 tillstånd för JENSEN gymnasium beviljade på följande orter:

  • Eskilstuna
  • Karlstad
  • Kristianstad
  • Norrköping
  • Växjö
  • Sundsvall

Tillstånden omfattar Samhällsprogrammet med inriktning Sam och Beteende, Ekonomiprogrammet inriktning Ekonomi och Juridik, Naturprogrammet inriktning Natur och Teknikprogrammet inriktning Informations- och Medieteknik.

“Det ska bli otroligt spännande att få starta flera nya JENSEN gymnasium, vi har ett gott rykte och känner oss mer än redo för tillväxt. Utöver tre gymnasium startar vi under 2020 vår största grundskola hittills i Kvarnsjön, Botkyrka. De ytterligare tre tillstånd vi fått för gymnasieskolor planerar vi starta 2021.” säger Anna Wiger Jensen, Operativ chef.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>