Hem EFTER PLUGGET Projektet Spelens hus har fått förlängt året ut

Projektet Spelens hus har fått förlängt året ut

Publicerat av: Redaktionen

Spelens hus har gått in på sitt tredje och avslutande projektår.

Projektet var tänkt att löpa till och med september men nu bekräftas det att det förlängs till och med årets slut.

Projektet Spelens hus har fått förlängt året ut 3Samir Arabi-Eter, som är projektledare på Spelens hus, är väldigt nöjd med beslutet:

– Att vi fått förlängt året ut är otroligt viktigt för oss. Fritidsförvaltningen vill få en chans att kunna utvärdera vår verksamhet ordentligt och visar att vi har potential att kunna fortsätta även i framtiden. Som projektledare så är jag jätteglad för den extra tiden vi fått och den ökade kommunaktionen som kommit med den.

En mötesplats med flera funktioner
Drygt två och ett halvt år in i projektet har Spelens hus hunnit etablera sig som en viktig samlingspunkt för spelintresserade i Malmö. I dagsläget är 20 ideella föreningar knutna till mötesplatsen och aktiviteter ordnas i princip dagligen. Sedan i mitten av november förra året ordnas det även öppet hus under alla vardagar, vilket Samir tror kan vara ett av skälen till förlängningen:

– I beslutet tar man upp att Spelens hus kanske borde ses mer som en fritidsgård och få stöd som en sådan. Detta visar att vi inte bara lyckats med att driva framgångsrik föreningsverksamhet på kvällarna utan även öppen och inkluderande verksamhet på dagarna.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>