Hem APPAR Sagoboksappen Storimi skriver avtal med Idus förlag

Sagoboksappen Storimi skriver avtal med Idus förlag

Publicerat av: Redaktionen

Sagobokstjänsten Storimi börjar året med att skriva avtal med barnboksförlaget Idus.

Avtalet innebär att Idus böcker nu kommer kunna läsas och spelas in i Storimis digitala barnboksvärld.

Sagoboksappen Storimi skriver avtal med Idus förlag

Storimi sagoboksapp

“Det känns fantastiskt kul att nu få välkomna Idus”, säger Mia Breitholtz, Marknads- och Kommunikationschef på Storimi. “Idus har vackra och engagerande berättelser och väjer inte för att ta sig an ämnen som berör. Det är med glädje vi nu adderar Idus böcker till vårt omfångsrika barnboksbibliotek.”

Förutom samarbetet med Idus förlag har Storimi även avtal med förlag som Bonnier Carlsen, Rabén & Sjögren, Tukan och Natur & Kultur.

“Vi är jätteglada att vi nu har inlett ett samarbete med Storimi. På Idus vill vi uppfylla drömmar, tända stjärnögon och beröra! Att läsarna nu kan spela in och spara sagostunden så att barnen kan lyssna även när de vuxna inte har möjlighet att läsa ser jag som ett stort plus och en rolig utveckling i barnboksbranschen. För oss var det självklart att välja Storimi”, säger Ulrika Slottner, VD på Idus förlag.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>