Hem PÅ GÅNG Samsung visar upp sin nya Galaxy – ur en femårings perspektiv

Samsung visar upp sin nya Galaxy – ur en femårings perspektiv

Publicerat av: Redaktionen

Nu börjar nedräkningen till avslöjandet av en av Samsungs största lanseringar för året. Under sex dagar kommer sex olika karaktärer visa upp sin tolkning av Samsungs nya Galaxy. På den sjunde dagen avtäcks nyheten under Mobile World Congress i Barcelona. Först ut att se och tolka nyheten – före alla andra – är femårige Tyson.

Idag startar Samsung nedräkningen inför Mobile World Congress 2016 i Barcelona, MWC, där Samsung för första gången kommer att visa upp sin nya Galaxy för allmänheten. Men sex utvalda har redan sett nyheten och bjuder under veckan inför MWC på sin egen visuella tolkning för att ge alla nyfiknagalaxy en försmak av vad som väntar.

I Seven Days of Unboxing kommer en av årets mest efterlängtade nyheter från Samsung att tolkas av barnet, laman, konditorn, metallkonstnären, isskulptören och motivlackeraren för att slutligen avtäckas på Samsung Galaxy Unpacked under MWC. I varje film i serien får den utvalda se Samsungs nyhet och sedan dela med sig av sin egna visuella tolkning. Filmerna kommer kunna följas på www.sevendaysofunboxing.com och genom Samsungs sociala medier.

– Det finns alltid en spänning inför stora lanseringar som denna, och de här tolkningarna ger alla en föraning inför eventet. Alla de inblandade i filmerna har utgått från sina egna unika egenskaper och perspektiv för att beskriva vad det är de fått se. Det kommer bli väldigt spännande att se vad för något just de väljer att plocka ut, säger Adam Fors, Marknadschef på Samsung Norden.

Alla unika tolkningar räknar ner till det stora eventet Samsung Galaxy Unpacked under MWC i Barcelona på söndag den 21 februari.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>