Skolon tilldelas kontrakt i norsk upphandling för alla gymnasieskolor
Hem NYHETER Skolon AB tilldelas kontrakt i norsk upphandling för alla gymnasieskolor

Skolon AB tilldelas kontrakt i norsk upphandling för alla gymnasieskolor

Publicerat av: Redaktionen

Skolon AB (publ) fortsätter att växa på den norska marknaden och kan idag meddela att bolaget tecknat avtal med fylkeskommunen Innlandet.

Avtalet innebär att kommunens alla gymnasieskolor kommer att använda Skolonplattformen för åtkomst till och inköp av digitala läromedel och skolverktyg.

Avtalet omfattar ca 13 000 användarlicenser för lärare och elever i Skolonplattformen, samt möjligheten att via plattformen göra inköp av digitala läromedel och skolverktyg. Avtalet avser alla gymnasieskolorna i Innlandet fylkeskommun.

Skolon tilldelas kontrakt i norsk upphandling för alla gymnasieskolor Kunden har i upphandlingen bedömt totalvolymen i avtalet avseende licensinköp för Skolonplattformen, samt inköp av digitala läromedel och skolverktyg, till cirka 3,3 miljoner norska kronor årligen. Avtalsperioden inleds per omgående och två år framöver med möjlighet till förlängning ytterligare 1 + 1 år, med sammanlagd avtalstid på fyra år totalt.

Den bedömda intäktsvolymen är inte garanterad, men avtalet bedöms ha en positiv omsättningspåverkan för Skolon AB.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>