Hem EVENT I kväll är IT-Pedagogen på Lärargalan, tillsammans lyfter vi fram lärarna

I kväll är IT-Pedagogen på Lärargalan, tillsammans lyfter vi fram lärarna

Publicerat av: Redaktionen

IT-Pedagogen på Lärargalan, tillsammans lyfter vi fram lärarna.

Det finns galor för bästa idrottare, bästa film och bästa skådespelare, så varför har inte samhället lyft fram lärare på samma sätt genom en lärargala?

I kväll är IT-Pedagogen på Lärargalan, tillsammans lyfter vi fram lärarnaSvenska skolor vimlar av kompetenta, energiska, kreativa och inspirerande lärare som varje dag gör skillnad för sina elever. Lärargalan vill uppmärksamma dessa duktiga personer för att på så vis skapa förebilder inom yrket.

Lärargalan äger rum i kväll på Nalen. Lärare är balla, kunniga, kreativa, intellektuella och sofistikerade. Det vill Lärargalan belysa genom att under galan dela ut pris, Lärarskapspriset, till en lärare som tas fram genom en nominering av Sveriges gymnasieelever samt en bearbetning av en exklusive jury.

Juryn består av en forskare inom pedagogik: Astrid Pettersson, Lärarförbundets kommunikationschef, Sveriges Elevkårers ordförande, Libers VD, Digiexam VD samt Sensavis VD.

På sociala medier med hashtaggen #lärargalan önskas att alla hjälps åt att hylla pedagoger som betytt något speciellt.

Ni kan även läsa allt på www.it-pedagogen.se, här får ni informationen vad och vem som nominerades och får priserna. Eller boka upp er på vårt nyhetsbrev. Gå in på länken – http://it-pedagogen.se/nyhetsbrev/

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>