Logitech lanserar tangentbordsfodralet Rugged Lite, utvecklat för skolelever
Hem LOGITECH Logitech lanserar sitt tangentbordsfodralet Rugged Lite, utvecklat för skolelever

Logitech lanserar sitt tangentbordsfodralet Rugged Lite, utvecklat för skolelever

Publicerat av: Redaktionen

Logitech lanserar sitt senaste tangentbordsfodral för iPad (7:e, 8:e och 9:e generationen): Rugged Lite.

Fodralet har designats för att skapa bästa möjliga inlärningsupplevelse för studenter med hjälp av optimerade vinklar, ett fallskydd av militär standard och ett plocksäkert tangentbord.

Rugged Lite är utformat för att ge iPad ett hållbart skydd och för att kunna användas intuitivt av elever i olika lärandesituationer. Fodralet placerar iPad i en perfekt naturlig vinkel vilket underlättar för att skriva och titta på skärmen samt för att skissa och läsa när det är hopfällt. Rugged Lite tål dessutom fall på upp till 1,2 meter.

Logitech lanserar tangentbordsfodralet Rugged Lite, utvecklat för skolelever– Pedagoger och elever behöver teknik som fungerar för verkligheten i klassrummet och med Rugged Lite är det möjligt att kombinera lärandesituationen med att utbildningsverktygen skyddas. Vi har studerat och lärt oss från verkliga klassrumssituationer och kombinerat det med feedback från pedagoger för att utveckla ett tangentbordsfodral som är byggt för skolan och redo för lektion, säger Sandro Fulgheri, Head of Education Business Europe.

Rugged Lite kan användas direkt när det plockas upp ur kartongen, vilket spar lärare installations- och felsökningstid.

Batteriet är framtaget för att hålla ett helt läsår (åtta månader i rad), baserat på en timmes användning per dag, inklusive helgdagar och helger. Den lättanvända och lättrengörliga designen gör den idealisk för delad användning. Tangentbordsfodralet har plocksäkra tangenter som skyddas av ett slitstarkt och avtorkningsbart tyg med en spillsäker design.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>