Hem NYHETER Skolverket ger Hermods fortsatt förtroende

Skolverket ger Hermods fortsatt förtroende

Publicerat av: Redaktionen

Hermods Distansgymnasium bedriver distansundervisning för svenska gymnasieungdomar som bor utomlands till följd av att deras föräldrar arbetar i utomlands.

Hermods har efter genomförd upphandling, utförd av Skolverket, fått fortsatt förtroende att bedriva gymnasieutbildning på distans för dessa ungdomar.

Skolverket ger Hermods fortsatt förtroende

Hermods har sedan 2014 ansvarat för distansundervisningen för svenska ungdomar utomlands. Det nytecknade avtalet med Skolverket gäller minst två läsår, med start hösten 2017, och som mest fyra läsår till och med sommaren 2021.

– Det här är naturligtvis ett hedersuppdrag som innebär ett stort ansvar för oss på Hermods. Det är såklart extra tillfredsställande att vi fått uppdraget på kvalitetsmässiga grunder, säger Dan Larsson, biträdande rektor på Hermods Distansgymnasium.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>