Stark start för Nextory – ökar 61 procent under första kvartalet
Hem APPAR Stark start för Nextory – ökar 61 procent under första kvartalet

Stark start för Nextory – ökar 61 procent under första kvartalet

Publicerat av: Redaktionen

Boktjänsten lägger nu ytterligare ett starkt kvartal bakom sig.

Stark start för Nextory – ökar 61 procent under första kvartalet

Bolaget redovisar en ökning av antalet betalande användare på 61 procent under årets första tre månader jämfört med samma kvartal förra året.

Nextory-appen finns nu tillgänglig i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Österrike, Schweiz, Nederländerna och snart Norge. Den senaste lanseringen i Nederländerna har hittills varit den mest framgångsrika för bolaget. Samtliga målsättningar har överträffats under de första fyra månaderna och detta utan att Nextory ens ha haft möjlighet att besöka landet.

– Sett till nya användare har vi haft den bästa starten någonsin på ett nytt år. Nu ser vi mycket fram emot vår kommande lansering i Norge med det största utbudet av norska böcker samlade i en app. Planen är också att lansera i flera nya länder under 2021, säger Shadi Bitar, vd och grundare på Nextory.

Summering av Q1:

  • Nextorys kundbas växte med 61 procent under 2021.
  • Bolagets bästa start på ett år någonsin sett till antal nya användare.
  • Kraftig ökning av antal nystartade familjeabonnemang.
  • Rekordhög kundlojalitet och kraftigt ökat engagemang i appen.
  • Mer än en fördubbling av antal användare i Finland under det senaste året.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>